29.02.2008

Hiring days at Microsoft.

Dimineata,stors de nesomn,cafea,dus,parfum,haine(nu am chef sa calc la ora asta, asa ca tricou+vesta),jeans&sconcsii prafuiti in picioare.
Taxi pana la T Arghezi 8-10.Cativa fumeaza la intrare, haha, sunt mai nervosi ca mine.Tocilarii stau cuminti la receptie,la parter.
Ora 08.Draguta, imbracata corporate,ne ia pe sus, ce e val ca valul trece, ne trezim in lift,14 persoane+1 bucata buna insotitoare.Dispozitia si nodul din stomac ma fac inapt pentru viol, asa ca saraca fata scapa.
Boon,camera de conferinte,niste unii se plimba pe acolo, ranjind.
"-Daca vreti micul dejun, va rugam, sper sa gasiti tot ce va place(omleta cu cascaval/sunca, laptic+musli Vitalis, hotdog, ceai, cafea,sus,apa, and so on....un regiment de rusi infometati ar fii terminat jumatate cu greu).Pana va pregatim prezentarea va rugam sa socializati(zambet profesional)".
Am incercat o apa, da-avea gust de apa plata, buna.Fraierii s-au aruncat la cafea si mancare (haha, sa vezi ce or sa alerge la toaleta).
Ne asezam, primim mape, aia se prezinta(HR, Networking, Server&Active Directory, Sql+Visio,inca un neamtz, si head of GTSC, un tip simpatic).
Prezentare, cu un pps, oarecum ne sperie si mai tare, incepem sa ne cunoastem.Apoi aia ne impart in 2 echipe, una de franceza engleza (era si Je acolo), alta germana engleza.
Ma duc al treilea la ei, prezentare personala(pps sustinut cu discurs in engleza+franceza), intrebari nesuferite, ma relaxez brusc, o dau la misto, alora le place, rad si ei.(astia sunt mai dusi ca mine!!).
Case study, fiecare echipa 10 min studiu, apoi solutii( o firma era cam falimentata, erau indicate problemele, focus-grup cu angajatii, focus cu managementul).Intra prima Team 2, zic ei.Noi ,astelalti, rasuflam usurati.Da nici nu faceau nika, asa ca am facut pe hei-rupistu`, si am inceput sa lucram(adica trisam ca nu era voie cica sa citim inainte;o sa revin asupra acestui aspect deabia la final asa ca cititi!).Gasim solutii,ne punem de acord cine sa prezinte...Vina una mica de la HR si anunta:"Change of plans, Team 1 will present now the report!".
Holly shit, am belit-o!.
Ne ducem in sala, vorbim in roamana,aia se ofuscheaza("Told u before, only english so we can hear u!").Sa moara mata...bine facem asa.
Ardeleanul din echipa noastra nu o arde bine pe engleza, el e cu germana, se pierde putin in cuvinte, dar iese bine per total....
Test technic, in franceza;domain ccontroller, server 2003, active directory, etc.Fac varza tot ca ma emotionez ca prostu`, asta e.
Pranz,socializam...
Test de limba franceza,scris, tare urat.Apoi oral,discutam de toate.
HR, ce faci, unde faci, de ce faci.E ok,eu rad, ele la fel(ce v-as trage la gingie mai fetelelor....).
Salutari, strangere de maini.Miercuri rapunsul.
Cu dumnezeu inainte, sa vedem ce o iesi...Daca iese, ma imbat.rau.pentru a 5-a oara in viata.

__________________________________________________________________

OK.Cica ei ar fii trimis un mail de ieri, insa nu am nika in Inbox.
Evident, fiind de ieri raspunsul e negativ.Lipsa de fair-play bai astia de la HR Microsoft Romania.
Se laudasera ca dau feedback detaliat, etc.
AIUREA>Am sunat eu ca sa aflu.In fine, ramane Oracle.

5 comentarii:

  1. Astept sa vad ce postezi miercuri, ba nu joi...mai bine vineri, ca o sa ai capul mare, indiferent de ce creier ti-o fi mai ramas de la celelalte 4 baute. Si daca publici miercuri, da-i in sula calului de corporatisti americani :D!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer sa fiu si eu astept.Oricum, astept si de la Oracle alt raspuns, deci tre sa iasa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  3. O Doamne!! In sfarsit v-ati intersectat:D Ce rea sunt hihihi. Dor de vorba cel mai mult mi-a pacut chestia aia cu socializam..bla bla..ca de emotii nu mai zic nimic. Pupa fata:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu ma sa trimita mailuri, ce sa mai vorbim de feetback-uri detaliate! In concluzie esti prea bun pentru ei! pupa fata optimist:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sorana, sa te...pup! Nu exista coincidente, iar daca toate drumurile duc la Roma, asta nu inseama oare intersectie?!

    RăspundețiȘtergere